Eksponeringshuset i Asker

Vi designer, produserer og monterer

Kontakt oss

Hvem, hva og hvorfor

Adek AS Design og Expo ble etablert i 1983 og har gjennom flere tiår utviklet spesialkompetanse innen sisteleddsmarkedsføring. 

Som utstillingsdesignere formgir, designer, tilrettelegger og presenterer vi varer eller idéer på en kreativ måte. Vi holder til i Asker sentrum og er en blid gjeng med bred kompetanse innen eksponering og styling, grafisk design, print, skilt, folie og bildekor.

Derfor er det viktig med riktig profilering

Konkurransen ved salg av varer og tjenester blir stadig hardere, og det er viktig å vekke oppmerksomhet gjennom en helhetlig og gjenkjennende profil. Vårt mål er alltid å eksponere varene på en slik måte at det fører til økt salg.

Team Adek

Daglig leder - Randi Mette Aalberg

Randi Mette Aalberg

Utstillingsformgiver og daglig leder

 915 41 411

randi.mette@adek.no

Randi Mette startet Adek i 1983 i en garasje midt i Oslo. Hun har jobbet som innovativ dekoratør og ideutvikler innen de fleste bransjer og har erfaring med arbeid innen studio/ scenedekor, scenografi/kulisser, utvikling av spesialeffekter, messestands og senterdekor. Gjennom sitt arbeid i Adek har hun fått bred erfaring med sisteleddsmarkedsføring av de fleste varegrupper og tjenester. Hun holder kurs for næringslivet innen eksponering og vareplassering, hvor hun lærer butikkansatte å lage effektive utstillinger i butikk.

Salgs og Markedssjef - Gunnar Støydal

Gunnar Støydal

Salgs og Markedssjef

 905 46 070

gunnar@adek.no

Gunnar er tidligere leder av Produktmerking AS, som leverte skilt- og merkesystemer for industrien, medaljer og profilartikler. Han har lang erfaring med riktig materialvalg og produktbehov innen dette feltet. Gunnar arbeider med utvendig og innvedig skilt, bildekor, generell foliering og profileringsartikler.

Freelance retail designer - Mette Cecilie Syversen

Mette Cecilie Syversen

Retail designer - Freelance

 908 41 786

mette.cecilie@adek.no

Mette er utdannet som eksponeringsdesigner ved Wolff dekorasjon og reklameskole samt grafisk designer hos Skolen for Grafisk design. Mette jobber med butikk og vareoptimalisering, messestands, interiør og styling. I tillegg jobber hun med grafisk kommunikasjon fra ide til ferdig materiell som profilprogram, visittkort, annonser, plakater og bannere med mer.